English   På svenska
 

 SukuJutut Info

 

Tärkeää!


Kuluvan vuoden ylläpitomaksun 25 € voitte maksaa allla mainitulle Atk-Palvelu Luhtasaari Oy:n tilille.
Mikäli ohjelman edellisestä päivityksestä on kulunut 5-10 vuotta, niin päivitysmaksu on 50 € ja mikäli päivityksestä on yli 10 vuotta, niin hinta on 100 €.

Atk-Palvelu Luhtasaari Oy:n tilinumerot: FI50 5419 2920 0042 31
BIC: OKOYFIHH
  tai   FI72 1140 3000 4186 35
BIC: NDEAFIHH

SukuJutut - Uusi 13.3 versio

Käyttöjärjestelmät:
- Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10
- Mac ja Linux käyttöjärjestelmissä CrossOver-ohjelmiston avulla. Linuxissa myös Winen alaisuudessa.  

Uutuutena:
DNA-tietojen käsittelyyn pääsee Keskusikkunan painikkeilla Y-DNA ja mtDNA. Henkilölle voidaan tallentaa isälinjan haploryhmä eli Y-DNA tieto sekä äitilinjan haploryhmä eli mtDNA ja mahdollista muuta lisätietoa. Henkilöhaku näytöllä tiedot löytyvät Keskusikkuna valinnan kautta ja uudet tietokentät ovat mukana myös Puimuri -toiminnossa.

DNA-tietojen ylläpitonäytölle on lisätty painikkeet Periytä Y-DNA ja Periytä mtDNA. Dna-tietojen periyttäminen lisää valitut tiedot lähtöhenkilön jälkeläisille tai esivanhemmille valitun sukupolvilukumäärän mukaan. Y-DNA periytyy isä-tai poikalinjaa pitkin. mtDNA periytyy äiti ja tytärlinjaa pitkin sekä lisäksi äidiltä pojille, mutta ei siitä eteenpäin. Lähtöhenkilön DNA-tutkimuksen tutkimusnumero eli Kit-tieto voidaan periyttää. DNA-tiedot -näytön Lisätiedot-kenttään voidaan periyttää Päivämäärä, Haploryhmä sekä Näytteenantajan henkilönumero.

DNA-tiedot näytölle lisätty ylävalikko Tulosta, josta löytyvät tulosteet Isä ja Äitilinjat, Geenisukupuu sekä Tulosta DNA-tiedot. DNA-tiedot näytölle lisätty ylävalikko Apuohjelmat, jossa löytyvät toiminnot Poista DNA-tiedot sekä Vieraile FamilyTreeDNA -sivustolla

SukuJutut sukututkimusohjelman versio 13.3 
« Paluu
 

Atk-Palvelu Luhtasaari Oy, Oikokatu 2-4 A 2, 60100 Seinäjoki, 045-8559533, sihteeri(at)sukujutut.fi